OCMW Wortegem-Petegem
 

 
Premiezoeker.be
 

Voor wie een huis wil kopen, huren of verbouwen voorzien zowel het lokale bestuur, de provincie als de Vlaamse overheid tal van premies.
Nu kan je op de website http://www.premiezoeker.be/  je gemeente ingeven en dan via een vragenlijst te weten komen op welke premies je precies recht hebt. Het is zelfs mogelijk meteen de nodige aanvragen te doen.
Met de premiezoeker kan elkeen nagaan voor welke overheidssteun in verband met zijn specifieke woonsituatie hij of zij in aanmerking komt.

Premiezoeker geeft dus méér dan een eenvoudig overzicht van de mogelijke premies. Het instrument vertelt ook welke premies daadwerkelijk kunnen worden aangevraagd en welke voor het gezin met een welbepaald inkomen en samenstelling niet relevant zijn. De website centraliseert dus zowel de steunmaatregelen als de voorwaarden van alle relevante actoren.

Als burger moet je niet langer verschillende websites, brochures en reglementen raadplegen om te weten welke, voor jou persoonlijk interessante, tegemoetkomingen er in je eigen gemeente, je provincie in Vlaanderen en België bestaan.

 Printer Friendly