OCMW Wortegem-Petegem
 

 
Voorwoord

 

Beste (virtuele) bezoeker,

Van harte welkom op de website van het OCMW Wortegem-Petegem.

Sinds de omvorming van COO naar OCMW in 1976, zijn de OCMW’s verder geëvolueerd van een louter financiële hulpverlening naar een moderne organisatie met een brede waaier aan sociale dienstverleningen. Het is een plaats waar iedere inwoner van onze gemeente terecht kan voor allerhande inlichtingen, hulpverlening of voor een gewone babbel.

Het OCMW is er voor iedereen, aarzel dus nooit om een beroep te doen op onze diensten. Onze bereidwillige medewerkers staan altijd klaar om samen met u naar een antwoord of een gepast oplossing te zoeken. De kernopdracht van een OCMW is immers zorgen dat iedereen een leven kan leiden dat beantwoordt aan de menselijke waardigheid.

Naast de verschillende diensten die wij aanbieden, vindt u op de site ook informatie omtrent het OCMW-bestuur zoals de samenstelling van Raad, de agenda en verslagen van de raadszittingen, en de beleidsopties.

Met een eenvoudige klik op de rubriek ‘contact’, beschikt u over alle contactgegevens en de bereikbaarheid van onze diensten.

De site beschikt verder ook over een zoekfunctie. U zit met een vraag of probleem, maar weet niet bij welke dienst u terecht kunt? Tik een trefwoord in en u wordt op weg geholpen.

Onder de rubriek ‘nuttige linken’, vindt u heel wat interessante websites terug die u een ruim aanbod aan informatie verschaffen.

Heeft u nog vragen of suggesties? Laat het ons weten via het contactformulier.

Alvast veel surfplezier !

Kurt Fonteyne
VoorzitterPrinter Friendly